- crm

Шта Zoho услуге су укључене у ТецхПеер?

Специјализовани смо за Zoho подешавања, прилагођавања и оптимизације. Током пандемије, сви смо видели колико је важно да предузећа имају способност да повећају ваш однос са купцима. Централизовање података по потреби и омогућавање вашој продаји и корисничкој подршци да имају све потребне информације за помоћ клијентима или потенцијалним клијентима. Наша компанија вам може помоћи у вези са вашим Zoho имплементација. Наши стручњаци могу бити брзо мобилисани. Размотрићемо вашу постојећу инфраструктуру односа са купцима и тражићемо могућности за побољшање задржавања купаца, продаје и корисничке подршке.

Консолидована историја

Моћан ЦРМ попут Zoho , требало би да вам помогне да обједините сву историју интеракција са клијентима, све на једном месту. Ово ће вам помоћи да повећате задржавање купаца и корисничко искуство са вашим брендом.

Консолидована историја
staffing2_title

Наши људи су важни

Успешном послу су потребни успешни запослени. За нас у ТецхПеер -у, здравље и добробит наших запослених су важни; наши запослени не само да доприносе расту наше организације, већ истовремено користе своје вештине, знање и таленте за постизање личног испуњења.

Треба вам помоћ око вашег Zoho поставити?

Најоптималније подешавање алата за ваше пословање помоћи ће вам да аутоматизујете и повећате продуктивност. Ступите у контакт са нама.